Categories
Hedelmäpelit

Yksikätinen Rosvo

Vanhan Yksikätisen Rosvo Pelin logoAivan kuten tämän laitteen nimi antaa ymmärtää, se laite joka voi saada pelaajan menemään voitokkaasta pelaajasta pelaajaan, jolla on pelitilillä vain nolla euroa, tämä voi tapahtua todella nopeasti. Tälle laitteelle kelpaavat yleensä vain sinun kolikkosi ja mitä enemmän pelaat, niin sitä enemmän häviät tai voitat. Yleisesti ottaen tämä laite on se, joka tunnetaan hedelmäpelinä kasinoiden maailmassa. Tällaiset hedelmäpelit ovat niitä, jotka saavat pelaajan kuolaamaa lisää kierroksia, ovat he sitten voitolla tai tappiolla. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta asiasta, että jos olet voitolla, niin haluat aina lisää ja jos olet tappioputkessa, niin haluat pelata, kunnes olet vähintään omillasi. Näin se vain menee.

Normaalisti yksikätinen rosvo toimii vivusta vetämällä ja sitten rullat pyörivät ja pelaaja koettaa saada kolme samaa symbolia näytölle. Kaikkein ensimmäiseksi sinun pitää tietenkin laittaa kolikko laitteeseen. Tämä ensimmäinen toimenpide herättää laitteen toimintakuntoon. Tämän jälkeen voit tarttua kahvaan, joka on normaalista laitteen oikealla reunalla. Sitten alkaakin rullien pyöriminen ja surina, yleensä ne pyörivät alaspäin, joten sinulla on hieman tajua mitä tapahtuu. Hetken kuluttua rullat pysähtyvät ja sinulla on kolmen symbolin voittolinja suoraan nenäsi edessä. Voittosi määräytyy tämän linjan mukaan, jokaisessa pelissä on oma maksutaulukko ja siitä saat selville, miten pelissä voitetaan ja kuinka paljon. Yleensä tarvitset voittoon kolme samaa symbolia, tämän tapahtuessa saat voiton. Sen jälkeen voitkin siirtyä seuraavaan kierrokseen.

Vanhan Yksikätisen Rosvo Pelin logoKun mennään hieman syvemmälle laitteen toimintaan, niin tavalliset hedelmäpelit toimivat yksinkertaisesti rattailla. Kun vedät sen vivusta laitteen reunalla, niin sisäiset rattaat alkavat pyöriä. Hetken kuluttua rattaiden liike-energia pienenee, kunnes se pysähtyy kokonaan ja silloin rullat pysähtyvät satunaiselle paikalle. Rattailla on tietenkin eri nopeus, koska ne tulevat pysähtymään eri aikaan.

Hedelmäpelit ovat olleet markkinoilla aivan uskomattoman kauan. Niitä on monia eri kokoisia ja suurimmat ovatkin todella suuria. Laitteista löytyy myös joitain todella pieniä erikoistilauksia. Jos haluat sellaisen itsellesi, niin paras paikka sellaisen etsimiseen on Ebay.